12/3/07

043044




els nous tibus surten el proper 21/03/07. alguns m'heu preguntat què passa amb els anteriors que no estan penjats a l'emule. no us preocupeu, abans que acabi el mes espero tornar a estar en linea des de casa (ja fa set mesos!) i els tibus tornaran a estar disponibles. fins llavors, us deixo amb la portada.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Tenen molt bona pinta aquest tibus tinc ganes "d´escoltar-los" ja, per cert et deixo l´article que et vaig parlar del punt

Què em passa, doctor?


Em dic Jordi i sóc teleaddicte. Bé, especifico: estic enganxat a les sèries de televisió, nord-americanes bàsicament. Noto els símptomes des que m'aixeco al matí, quan travesso la porta de la feina i la primera conversa amb els companys –molts, crec, afectats per la mateixa malaltia– gira al voltant d'algun dels capítols de les diferents i nombroses sèries que seguim. Parlo de Perdidos, Prison Break, Heroes, Anatomía de Grey, Nip Tuck, Mujeres desesperadas, 24, Los Soprano... així com moltes altres, totes tan diferents com addictives, pur enginy creatiu. El problema és que seguim així tot el dia, tant a l'hora de dinar com de berenar, amb tertúlies monotemàtiques sobre si un ha vist un tràiler de promoció del pròxim capítol penjat al You Tube, si l'altre ha llegit un spoiler que avança possibles esdeveniments o un tercer coneix una altra sèrie de culte que s'ha de seguir. I havent sopat ja només ens queda engegar el DVD i regalar-nos més dosis d'aquesta droga tan estimulant que ens ofereixen els genials creadors americans, culpables que molts teleespectadors pidolem per l'oceà inabastable de la xarxa a la recerca de material per evitar la síndrome d'abstinència. És greu, doctor?

Anónimo dijo...

es que el correu que tinc teu no es el bo

Chica fina opina dijo...

Tibus? vaig haver de fer una repassada als teus arxius per saber de què es tractava. Una idea molt interessant.