17/4/07

GIR

ahir vaig tornar de vacances. després de 10 dies sense connectar-me a internet, l'eva m'envia un sms diguent que hi ha una sorpresa, un gir inesperat, a un dels blogs que més visitem ella i jo, i que està al meu llistat de links. chica fina opina no tan sols ha decidit concloure la seva experiència on-line sota aquest nom sinò que a més ha desvetllat que, en realitat, és un noi.

qui som en realitat? què sabeu de mi? què sabeu de mi els que entreu a aquesta pàgina i no em coneixeu en persona? i als que em toqueu, m'oloreu, mossegeu i abraceu us podria fer les mateixes preguntes: què us mostro de mi i que voleu percebre vosaltres?




david carradine, al final de kill bill vol.2, li deia a uma thurman que en realitat ella era una assassina, a pesar que volgués fingir que era una mare, de la mateixa forma que clark kent en realitat no podia deixar de ser superman per molt que es posés unes gruixudes ulleres de pasta.

si chica fina opina en realitat es chico fino opino, si ets mare i assassina, heroi i ciutadà, bill o david carradine, si ho som tot a la vegada, potser no hi ha girs inesperats. us convé saber, llavors, que és perillòs obviar allò que creiem no ser perquè al cap i a la fi també ho som.

també jo sóc tot el que veieu i a la vegada el que no us espereu de mi.

10 comentarios:

Anónimo dijo...

Si al final haure d´acceptar que tinc una part dolenta...

Anónimo dijo...

Sento l´spam pero no et faltaria una llista de llibres pel 2007?

goldengate(d) dijo...

Lelele: Hace tiempo ya que te digo que entres en contacto con tu lado oscuro, cual luke skywalker. Total, lo peor que puede pasar es que decubras un rayo laser chungo.
En quant al llistat de llibres, estava en procés. Tu demanda ha sido satsifecha.

Unknown dijo...

mil gracias por tu visita, y por tu enlace :)

Chica fina opina dijo...

Sempre he epnsat que les millors biografies les escriuen els altres, perquè sovint tenen percepcions que no reconeixes en tu, però que poden ser igual de vàlides que les teves mateixes i fins i tot més encertades.
En el fons, tot és quüestió de límits

Darrere Chica Fina sempre he estat jo, d' alguna manera em vaig convertir en el meu propi negre adoptant a ChicaFinaOpina com si fos un Milli Vanilli dels blogs.

goldengate(d) dijo...

diana: gracias a ti por tu blog. estaba pensando que no sé como llegué a el, sea por lo que sea, asi tenía que ser...

chicafinaopina: un concepto clave en psicologia gestalt es la polaridad, entender que todos lo somos todo, asi que de la misma forma que eres un mili vanilli haciendo playback bien puedes ser una janis joplin auténtica.

yonosoyHillary dijo...

Ja estás vinculat a una nova experiència

Anónimo dijo...

No entenc res !!!

Pension "El Zulo"

Anónimo dijo...

El q no entén res és en Jordi Bosch.

goldengate(d) dijo...

hillary: p'allá que voy...

rrrrrrr+sr.bosch: entre "el zulo" "la campanada feliç" m'agrada més el segon nom però com hi viviu vosaltres, batejeu-ho al vostre gust. sr.bosch, si necessites traducció simultània et faig cinc cèntims una d'aquestes nits que em quedi.