14/8/06

PORTADA


un darrer regalet abans de marxar de viatge, la portada dels nous tibus (el llistat de les cançons, us el deixo per a la tornada). pels que no sabeu de què va tota aquesta història us ho explico resumidament: fa cinc anys, quan en tibu i jo ens vam conèixer treballant als cines ell només escoltava la música de la ràdio i no conexia res del que jo escoltava llavors, o sigui que en plan experiment li vaig dir que li faria un parell de cd’s a veure què li semblaven (amb portada disseny de la casa incorporada, què us pensaveu?) i el fet és que no només li van encantar sinó que es va tornar fan total i en va demanar un parell més.
cinc anys després, per un ritual que ni nosaltres sabríem explicar, els tibus han anat seguint, generant més expectació cada vegada (pregunteu-li-ho a l’implicat sinó) i sortint cada tres mesos, concretament el 21 de març, juny, setembre i desembre, coincidnt amb el canvi d’estació. tots han estat edicions dobles exceptuant els dels dos últims hiverns que pel rollo de ser nadal es van convertir en quadruples amb el que fent càlculs ens situem que els propers seran els tibus 037 i 038 (que són uns quants).
fer-los es tota una història: cada un té la seva portada especial i normalment té a veure amb algun assumpte amb el que jo estigui en aquell moment així com les cançons que hi van a dins, i l’odre en que les poso, que solen ser unes 18 per cd (als tibus hi ha espai per a tot pero en general es basen en el rock alternatiu, la música electrònica, el pop, la psicodèlia, el rock progessiu i el hip-hop, fins i tot per a coses comercials que jo considero de qualitat, es a dir, que hi trobareu cançons de coldplay però no de las ketchup, per exemple). tot i que cada tibu és únic, després de cinc anys fent-los jo diria que hem trobat un estil propi i tot.
com que molts dels nostres amics comuns ja comencen a tenir integrat això dels tibus, aquesta vegada em ve de gust que els pogueu tenir també vosaltres o sigui que, com ja us deia més avall, els penjaré a l’emule a partir del 21/09/06 (tot i que en tibu tindrà la còpia oficial).
vist en perspectiva, és una passada compartir música que t’agrada amb gent que estimes, hi ha tantes coses que no cal dir…

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Floreta!!

M'encanta el teu blog! Feliç viatge a París, a la tornada ja estarem més a prop de poder-nos fer un achuchón.

Per cert, la portada de l'últim tibu: brutal!

Ens explicaries el sentit? Jejeje.

T'estimo moltíssim.

Rrrrrrrrrrrrrrrrr.

Anónimo dijo...

Bones Àlex!
ostres, no en sabia res de tot això! però t'haig de dir que no m'ha sorprès ja que recordo molt bé el teu gust per la música!! una de les recopil·lacions q més m'agraden és una que em vas fer personalitzada.
Bé espero que tot et vagi de conya (Maçart, viatge...)... i que recordis quan ens podem baixar els tibus aquests.
Molts petons
Marta Roqué